ennlhupl

A Cefetra Hungary Kft céljai

A Cefetra Hungary Kft céljai

A fő volument jelentő kukorica exporton kívül már több éve foglalkozunk olajosmag exporttal is az igényeknek megfelelően. Az elmúlt években bővülő repcekereskedelmet bonyolítottunk mind a hazai mind a külföldi feldolgozó üzemekkel. A 2011 és 2012-es években a napraforgó és szójabab kereskedelmünk is jelentősen bővült. Feladatunk a forgalom folyamatos bővítése. Az exporttevékenységünk növelése és biztonsága érdekében létszámban és raktárbázisban is növekedést értünk el. 

 

Az elmúlt szezonban Mohácson, Baján, Pakson, Adonyban, Győrben, Ikrényben, Mátészalkán, Orosházán és Békéscsabán, béreltünk raktárakat ahol készleteztünk, és a felvásárlásunkat bonyolítottuk. Az adott piaci helyzethez igazodva továbbra is igénybe fogunk venni raktári szolgáltatásokat az ország több pontján is.

 

A hazai takarmánygyártók igényeit már nem csak a szója import vonalon, hanem napraforgó dara, repcedara, repcepogácsa, cukorrépa pellet és védett fehérje ellátás terén is kielégítjük. Tovább kívánjuk bővíteni-e téren is a forgalmunkat.

 

A GMP minőségbiztosítási rendszerünkön kívül 2011-től ISCC fenntarthatósági tanúsítvánnyal is rendelkezünk, ami jelenleg is nélkülözhetetlen a bioüzemanyagok alapanyagainak szállításához.

A Cefetra Hungary Kft forgalma tonnában és értékben kifejezve